Ik zie je heus wel staan,
maar als je langs loopt kijk ik je niet aan.
Moet ik dan laten merken hoeveel ik om je geef,
moet ik laten merken dat ik alleen voor jou leef.
Ik zou alles voor je doen wat je ook vroeg,
ik zou het willen zeggen, maar geen woord is goed genoeg.
Waarom kan ik het gewoon niet zeggen?,
dat ik zo verliefd ben valt niet uit te leggen.
Ik geef mezelf iedere keer valse hoop,
ik denk iets te merken van verliefdheid bij je als ik met je loop.
Ik zou zo graag willen zeggen: Maak je hart open en laat me erin,
maar dat gebeurt nooit want voor jou ben ik gewoon een vriendin.