Beelden voor mijn ogen,
Alsof ik er ben,
De beelden bewogen,
je moet weten dat ik je herken.
Dit kan niet waar zijn,
Dromen zijn bedrog,
Doe me geen pijn,
Maar deze kwam uit, toch?
Zoiets kun je niet weten,
Dagen die twijfel om jou,
Ik wilde die droom vergeten,
maar hij kwam uit en ik sta in de kou...