bidden
Soms denk ik er is iets mis
Je praat tegen iemand die niet terug praat
Je weet niet eens wie god is
Je weet niet eens of hij wel bestaat
Maar altijd als ik bidden ga
Heb ik het gevoel dat er iemand luistert
En het gaat beter daarna
Net alsof hij een goede raad in je oor heeft gefluisterd