Ik denk vaak aan jou
Hoeveel ik van je hou
Als ik aan het leren ben
En mijn repetitie niet ken
Heb ik de dag ervoor alen aan jou gedacht
Als je naar me kijkt en lacht
Begin ik gelijk weg te dromen
En denk aan alle dingen die nog zullen komen
Je komt terug dat heb je beloofd
Maar ik heb er soms niet in geloofd
Want telkens al je het zegt
Denk ik je vind een ander, echt
Niet dat ik dat zou willen !
Daarom ga ik ook geen tijd verspillen
Ik blijf voor altijd met je omgaan
Zodat onze liefde kan blijven voorbestaan