Met onze vriendschap ben ik heel erg blij
Je bent echt heel speciaal voor mij
Ik weet dat ik je kan vertrouwen
En ik kan op je bouwen
Ik kan aan jou mijn verhaal kwijt
En je bent een leuke meid
Ik ben blij dat jij er bent
En dat jij mij zo goed kent
Je bent een hele goede vriendin voor mij
In moeilijke tijden maak jij mij blij
Ik hou heel erg veel van jou
Op een manier zoals ik van niemand anders hou