Ik weet dat ik het nu moet vertellen wat ik voor je voel,
maar ik ben zo bang dat je niet begrijpt wat ik bedoel.
Ik weet dat dit de laatste kans is voor je weg gaat,
maar ik ben zo bang dat je me toch verlaat.
Ik weet dat ik me ontzettend heb aan gesteld,
maar ik ben zo bang dat je het door verteld.
Ik weet dat ik zo graag bij je wil zijn,
maar ik ben zo bang voor de pijn.
Ik weet dat ik ontzettend naar je verlang,
maar het wordt nooit wat, want ik ben zo bang.