maak je hart wel eens een sprong
bij het zien van iets
heel kleins
een kind dat overduidelijk geniet
voor de allereerste keer
van ijs
van die hele rare vlokken
die vallen uit de lucht
van een sneeuwpop
en het sleeen
voordat hij weer naar binnen vlucht
om te genieten van de warmte
die hij alleen vind thuis
klein geluk meschien voor even
maar het mooiste gevoel
het gevoel van thuis