Eens doods
Zonder kleur
In een leegte
Op zoek
Onbewust op zoek
Naar een invulling
Werkelijk gevonen
De kleur, de reden
De bevestiging van het bestaan
Onbegrepen
Die vreugde, die vervulling
Ondermijning van het recht
Nu grijs
Onwillig en bang
In een impasse
Halfslachtig
Lusteloos op zoek
Naar een voortzetting
Wordt het gevonden?
Een werkelijkheid, die plicht?
Doel en bestemming?
Aan voorwaarden voldaan
Begrip, onbegrip
Wankel bestaan