Heb je ooit dat gevoel gehad dat
als je naar die ene kijkt
er vlagen tederheid door je heenslaan
bij alles wat deze zegt of doet
Ken je de warmte als deze je aankijkt
Ken je de moeite die je doen moet
om jezelf ervan te weerhouden
diegene in je armen te nemen
De behoefte om diegene aan te raken
even te strelen of een kus op de wang te drukken
Het gevoel dat van binnen
de vlinders botsen in je buik
terwijl je alleen nog maar aan die ene kan denken
Ken je dat gevoel?
Ik wel
Maar ik ken ook het gevoel
dat dit alles steeds vergezelt
en me misselijk doet maken
De pijn
Want degene die me dit doet voelen
Voelt dit alles
niet voor mij...