Hemelsbreed op verre afstand
maar kan het dichterbij
Konstant in mijn hart
Wat had ik dan verwacht
Inventarisatie achteraf
Leven verzameld in vijf manden
Het meest intense heb ik leren kennen
Bevallen is het niet
maar vechten mocht niet baten
Tevredenheid je te zien
Aan inzicht gewonnen
Doch aan verdriet alsnog bezwijkend
Leer ik mezelf nog beter kennen
vervloekt wegens de wanhoop
En toch,
voor geen goud dit te missen
Want wat verloren gaat