Soms droom ik dat de hele wereld goed is,
dat niemand ooit baalt,
en dat er geen zorgen zijn.
Soms droom ik dat iedereen gelukkig is,
en nooit pijn hoeft te voelen,
nooit verdrietig hoeft te zijn.
Soms droom ik dat alles zeker is,
dat je nooit meer hoeft te twijfelen,
dat altijd alles goed zal gaan.
Soms droom ik van een perfecte wereld,
maar zou die nog zo mooi wel zijn?