er is een vacature
het zal wel even duren
voor de post is ingenomen
ze moet van goedehuize komen
de eisen zijn hoog
er is een vacature
binnen deze muren
er is een opening gevallen
waar imand anders zich kan stallen
maar wie is goed genoeg
en het is nog veel te vroeg
er is een vacature
om mij te helpen sturen
maar wie past op deze post
ik weet dat het heel veel moeite kost
om de plaats te veroveren
moet je bijna kunnen toveren
er is een vacature
voor iemand zonder kuren
ik had een hele goede kracht
maar wie had dit ooit verwacht
het kwam er nu op aan
en zij vond een nieuwe baan
er is een vacaturen
een plek om te verhuren
voor iemand met een goude hart
voor een moeilijk start
want het is niet te vermijden
ze moet ook goed zijn voor mij meiden
er is een vacature
voor iemand die kan verduren
dat ik altijd mij hele leven
om de vorige zal blijven geven
maar als ze mij liefde kan winnen
zal ik ook haar eeuwig beminnen