Echte vriendinnen zijn er als je in nood bent
Echte vriendinnen durven "ik zie je graag " te zeggen
Met echte vriendinnen kan je praten en fun maken tegelijk
Met echte vriendinnen kan je lachen en uitgaan
Maar met echte vriendinnen kan je ook je geheimen delen
Een echte vriendin komt naar je toegelopen voor raad
En huilt bij je uit na een stukgelopen relatie
Echte vriendinnen zijn er altijd voor elkaar
Zij voor jou en jij voor haar
En zo'n echte vriendin dat ben jij!