"Papa leeft niet meer"
Soms hé
Als ik denk dat ik niet verder kan
Soms hé
Als je naar me kijkt
Soms hé
Als ik voor me uit zit te staren
Soms hé
Besef ik op wie je zoveel lijkt
Soms hé
Als je lacht en danst en gek doet
Soms hé
Als ik zie hoe je geniet
Soms hé
Als je me aankijkt, lief
Soms hé
Doet dat mijn gevoel teniet
Soms hé
Als je s'nachts zacht ligt te slapen
Soms hé
Als je schaterlach weerklinkt
Soms hé
Laat je jouw papa weer tot leven komen
Soms hé
Als mijn fantasie me weer verlinkt
Zo moeilijk uit te leggen
zonder knuf of grote beer
Het doet zeer, maar
papa leeft niet meer
Voor Jessy - Damion, mijn sterke vent
We gaan het saampjes redden!