Mijn schat mijn engeltje van goud.
(Al val je kapot het laat me koud.)
Snoezepoes, honnepon, lekker bink.
(Ik moetkosten maar ik hou me flink.)
7 jaar zijn we nu bij elkaar.
(ff overdrijven hoe krijg ik het voor elkaar.)
Dat het uit is spijt me zeer.
(evem bij komen ik kan niet meer.)
Nooit zal ik die eerste dag vergeten.
(Al sla je me dood zak het niet meer weten.)
En die eerst keer dat je me kuste.
(Of ik peppers at,niet te blussen.)
Mijn ouders vonden je een nette vent.
(Een dracula een stomme krent.)
Jou foto hangt nog steeds boven mij ledikant.
(Ha die ligt allang in de prullemand.)
Ik zeg nu ik zal je missen.
(Ga nog liever uit me neus zitten vissen.)
Vaarwel me schat het is voorbij.
(Zo das eruit wat ben ik blij.)