je staat in een grote hal
een grote hal vol vreemden
vreemden die jou ook niet kennen
niet kennen tot vandaag
vandaag sta je in die hal
die hal waarvan de muren zijn beschilderd
beschilderd met vreemde kleuren
vreemde kleuren op een witte muur en vloer
een vloer vol vreemde mensen
mensen praten zacht
zacht probeer je weg te gaan
gaan uit deze hal
deze hal vol vreemde mensen
mensen die de kleuren niet zien
zien doen ze je niet
niet dat je weggaat
weggaat uit je droom
je droom over een vreemde hal