Het ouderlijk huis verlaten.
De groote dag is voor mij eindelijkgekomen.
Dag pappa dag mamma ik ga nu op zelf wonen.
Ik wil mijn in mijn eigenhuisje gaan wonen.
Mijn deur zal altijd voor jullie open staan.
Al komen julie midden in de nacht.
Dan zal ik voor julie klaar staan.
Ik hoop dat jullie blij en trost voor mij.
Want ik ben ook wel blij met zulke
ouders aan me zij.