~jullie~
een fantastische vrouw
waar ik enorm veel van hou
gezegend met 2 kinderen
een jongen en een dametje
het kan dus soms zinderen
beide met een flink temperament
en een volume, ongekend
ze kunnen op elkaar flink katten
toch zijn het allebei schatten
erg lief kunnen ze zijn
bij jullie vind ik elke keer weer fijn
jullie geven kleur aan mijn leven
en heb mijn hart aan jullie gegeven
jullie zijn geweldig!!!!!