Droevige Weegschaal!!!
Het zijn die grote... stille verlangens
Niet gekregen... je hartewens
Kinderen!!! soms komen ze in je leven
Je hartje... wil er dan alles aan geven
Geef ze, je liefde... wat ze soms missen
Achter de waarheid... moeten ze vissen
Ze verlangen zo... naar die aandacht
Het geeft hen... weer die kracht
Ze houden zoveel... van hun allebei
Maar toch dat hartje... niet vrij!!
Hou van ze... ook al zijn ze niet van jou
Een kind is... eerlijk en oh zo trouw
Sta hen bij... met hun stille verdriet
Gescheiden ouders... wie kent het niet?
Soms verdwijnt... voor ze die zonnestraal
Het zijn kinderen... van de Scheidingweegschaal!