Het leven van mij
is als die van een spin.
Niemand geeft om mij
ik val nergens tussenin.
Buitengesloten, links gelaten.
nooit geen vrienden,
om mee te praten.
Het leven van mij
is als die van een spin.
Niemand houd van mij
ik val nergens tussenin.
Altijd, voor eeuwig eenzaam.
nooit geen vrienden
waar ik snel kon heengaan.
Het leven van mij
is als die van een spin
Ze maken ons beide dood
we vallen nergens tussenin
in ons oh zo korte leven,
nooit geen vrienden
die ons liefde konden geven.
Maar ik wil verder.
Verder met mijn leven
Ik wil geen spin zijn, die je na een klap
met een gerust hart op kunt vegen.
Ik sta op, Ik vecht door
Mij sla je niet uit de weg
Ik ga altijd door.