Een gevoel
Waar te beginnen , … het lege gevoel van binnen.
Zo vervuld met pijn, doch zo zoet te beminnen.
Niet alleen een gemis maar een brandend verlangen naar die blik in je ogen
Het weggaan van mijn onvermogen naar je te reiken, je te ruiken.
Mijn eenzaamheid te fnuiken…
Jouw hart aan me onttrokken.
Ik mis je zo