De smaak verloren
ik zal deze brief gaan schrijven
met tranen en verdriet
niet zoals vroeger
met vreugde en geluk
na mijn groet voor jou…na mijn groet voor jou
viel er een bittere traan op deze zeldzame brief
ik dacht aan jouw en mijn verhaal
en het afscheid die het einde eraan strikte
ik stelde aan jouw de vraag…maar…
het duister antwoordde mij
ik kan niet meer…
hoe kan ik nog verder gaan schrijven?
Mijn vingers zijn dood…mijn verstand is bij jou
Ik zal………….
Oh, mijn woorden kan ik niet meer vinden
want …ik kijk naar toen…ik kijk naar nu
.de smaak …de smaak.
die ben ik kwijt
O! waar moet ik vluchten als die weer
terugkomt en voor mij weer de deuren openmaakt?