Ik zat in de kroeg.
Met hele goede vrienden.
Ik was er niet bij met mijn gedachten.
Dat was niet wat zij verdienden.
Ik kon er niets aan doen,
maar ik kon het hun niet zeggen
Waar mijn gedachten waren.
Leuk en gezellig was ik niet.
Ze hadden het wel door,
maar wilden ook niet vragen.
Hoezeer ik mijn vrienden ook vertrouw.
Ik kon het gewoonweg niet.
Want mijn gedachten waren elders
en dat elders was bij...jou