Twee armen om je heen.
Twee armen om je heen,
in alle soorten en maten.
Twee armen om je heen,
in alle kleuren.
Twee armen om je heen,
die je nooit verlaten.
Twee armen om je heen,
dat zal je maar gebeuren.
Twee armen om je heen,
daar moet je trots op zijn.
Twee armen om je heen,
wat is dat een wonder.
Twee armen om je heen,
dat voelt geweldig fijn.
Twee armen om je heen.
een mens kan niet zonder
twee armen om je heen