Fikkende liefde
De vonken springen over
't Wordt steeds heter
En tussen ons gaat het steeds beter
Liefde als vuur
Niet eens duur
Warmte niet te kort
En zeker niet zuur
Rode, gele en oranje kleuren
En heerlijke geuren
Vonken die nooit zullen meuren
Alleen de liefde tussen ons zou bijkleuren
Fikkende liefde
De vonken springen over
't Wordt steeds heter
En tussen ons gaat het steeds beter