Een hart vol liefde
een hart van goud
een hart vol pijn
een hart zo koud
een hart vol mooiheid
een hart zo rood
een hart vol hoop
een hart van lood
een hart vol kwaad
een hart zo klein
een hart vol verdriet
een hart zo fijn
Ieder zijn hart voelt anders elk moment,
als je je eigen hart maar kent.