de Zee
een eenzame man loopt op het strand
hij tuurt tevergeefs in de verte
er is niemand anders op het strand
hij is alleen, helemaal alleen
hij hoort hoe de golven deinen
en voelt het koude water aan zijn voeten
alles vloeit wg met het water
alle herinneringen uit zijn verleden
de schemering kleurt de golven
het lijkt alsof de zee hem roept
vol bewondering gaat de man zitten
en luistert naar het verhaal van de zee
het verhaal gaat over allerlei mensen
die hun verhaal vertelde aan de zee
mensen zoals de eenzame man
mensen die hun hart wilde luchten
onder de sterrenhemel valt hij in slaap
alles waait van hem af en verdwijnt
de wolken beschremen hem voor alles
en de zee bewaart een nieuw geheim