WAAROM
Waarom is het zo moeilijk te bevatten
Hetgeen ons overkomt
Kan het nog steeds niet snappen
Begrijp niet hoe het komt
Waarom kennen we elkaar niet echt
Waarom weten we meteen wat de ander bedoelt en zegt
Waarom soms zonder woorden
Waarom begrip en begrepen worden zonder dat je het uitspreekt
Waarom die herkenning
Waarom zijn we zo oprecht
Waarom op deze manier gevonden
Waarom weet, en begrijp ik het niet
Waarom weet ik bijna zeker
Waarom dat gevoel
Jij, jij weet het en…. begrijpt wat ik bedoel
Arie