Tranen rollen over mijn gezicht
ik kan er niet meer tegen, doe mijn
ogen dicht.
Was je maar hier en niet bij haar,
waren we maar samen, alleen met
elkaar.
Dan zou ik zeggen hoeveel ik van
je hou
en hoe gek ik ben op jou.
Achter mijn ogen prikkelt weer een traan,
waarom mag onze liefde niet bestaan?