Gezegend waren ze
Offers brachten we
Rituelen bij volle maan
Voor het geluk van ons bestaan
Kennis was de macht
Die ons dichter bij de goden bracht
Maar we hebben de kennis misbruikt
Mensen, kijk toch uit!
Verziekt door egoisme
Racisme en nationalisme
Oorlogen begonnen
Een nieuw geloof verzonnen
Wat hebben wij gemaakt
Een wereld vol geweld en haat
We kunnen het niet meer verhinderen
Dit is wat wij achterlaten voor onze lieve kinderen