Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Natuur
Ik staar naar buiten
Genietend van de prachtige natuur
Zo schitterend en puur
Ik zou wel kunnen fluiten
Maar het gaat weer bonken in m'n hoofd
Mensen in een veld
Hakken bomen met geweld
Ze hebben de natuur weer eens beroofd
Ik ben heus niet negatief
Maar het is niet leuk meer wat ik zie
Alles voor die klote economie
Mensen wees toch eens creatief
We kunnen niet zo doorgaan
Kijk om je heen en gebruik je inzicht
De natuur bestaat uit evenwicht
Anders zal ook de mens vergaan
Over dit gedicht
Auteur:
Marco S Harms
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verlies]
[]
[]