Twaalf tekens
Vier en zestig hexagrammen
Acht en zeventig kaarten
Boeken vol wijsheid
Is er wel genoeg tijd
Om te werken met al deze prachtige stukken
In mijn vrije tijd gaat de zoektocht gewoon verder
Mijn vrienden zijn als levende spiegels
In de bar en op het strand
Overal kom ik ze tegen
Om hun visie met de mijne af te wegen
Zelfs als je slaapt kom je er niet omheen
Je innerlijk probeert te helpen
Via de beelden van je dromen
Probeer je dichter bij het antwoord te komen
De zin van het bestaan
Zal mij altijd bezighouden
Vol inzet en volharding
Gebruik ik al deze hulpmiddelen
Eens krijg ik antwoord op al mijn vragen
Want ik ben en blijf een Zegewagen