De dood is van geen betekenis.......
Ik ben alleen verhuisd
Ik blijf die ik was en jullie ook
Wat wij voor elkaar betekenden
zal niet veranderen
Noem mij bij mijn naam
en praat met mij
zoals jullie gewend waren
Verander jullie stem niet
wees niet eenzaam of verdrietig
Lach zoals wij altijd lachten
Plaats mij niet op en voetstuk
alles blijft voor eeuwig hetzelfde
Waarom zou men mij vergeten
nu ik er niet meer ben
Ik wacht op jullie, niet ver van hier
heel dichtbij
Alles is goed, en voor mij is het beter