Slapen:
Miljarden stipjes op mijn behang,
het gevoel dat ik naar je verlang.
Starend uren naar het plafond,
zou willen dat ik je beminnen kon.
Golven van geluk razen door mijn bloed.
Het komt door je lach je ogen, de dingen die je doet.
Koesteren zal ik je voor altijd in mijn hart,
kijk nog één keer sluit mijn ogen alles zwart........