Ik kan niet loslaten
wat ik lief had
vrienden;
mijn kostbaarste schat
Bang voor het gemis
door je vleugels uit te slaan
vrienden;
zij die voor m'n geluk gaan
Woorden van troost,
schreeuw van pijn
vrienden;
een mild medicijn
Er is Iemand
die weet waar mijn wegen gaan
vrienden;
verlangen samen naar het Hemels bestaan