Een aantal jaren geleden sliep jij voor altijd in.
Het was voor jou het einde en voor mij een moeilijk begin.Een begin van een periode waarin ik vaak d
Ik wou het zo graag goed doen en op de manier zoals jij het zou hebben gewild.
Bang voor het oordeel van anderen,en vergetend jij was daarin mild.Ik mis je soms nog en kan maar ni
Het antwoord krijg ik nooit,ik kan het verlies alleen maar betreuren.
Ik zal altijd van je blijven houden zoals een dochter dat kan.
Hoe kan dat ook anders je was toch mijn mam ?