Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onzeker
Je lacht naar mij.
Je raakt me aan.
Toch is het beter
om weg te gaan.
Je danst met mij
vraagt:Kom je nou?
Maar het mag niet
verliefd op jou.
Je roept mijn naam
als je op me wacht
Ik heb al een vriend
vertel ik zacht.
Over dit gedicht
Auteur:
marieke
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[Verwarring]
[]