"Het zelfde"
Zie jij het zelfde?
Zie jij nu de zelfde maan?
Zijn het de zelfde gevoelens,
gedachten die nu door mij heengaan?
Je bent nu ver van me vandaan,
en ik hoop dat je aan me denkt.
Ik hoop zo dat ik snel in slaap val,
zodat het mijn dromen zijn die ons weer samen brengt.