"Afstand van verlangen"
Afstand van verlangen,de afstand tussen ons twee.
Beuningen en Leeuwarden die afstand daar leef ik mee.
Lang hebben we op elkaar gewacht,als we elkaar ontmoeten
spreken onze woorden zo zacht.
Het gevoel dat je me daarbij geeft is zo intens en alles beeft.
Mijn hart slaat over bij een gedachte aan jou.
Je zegt dat je moet eten,laat dit gevoel niet weggaan,niet zo gauw.
Nog één kus en ik zeg dat ik van je hou...
De angst om elkaar te ontmoeten is groot,
moet ik deze angst dan meenemen naar mijn......nee.
Ik schrijf dit allemaal voor een meisje dat ik een beetje ken,
en zij weet eigenlijk niet eens wie ik ben.
Maar één dag zal het zo zijn,
jij en ik de afstand tussen ons heel klein.