't Bevalt me best zo onder de grond
Houd ik eindelijk een tijdje m'n mond
Vanaf boven kijk ik op jullie neer
En weet dat ik me uitstekend amuseer
Ik zie hoe de aarde zich met de mensen vormt
En hoe het overal tussen liefde en haat stormt
Blij dat ik veilig boven ben
En heb geen enkele medelijden met men
Ooit ben ik verjaagd van deze aardbol
Ik leefde rampzalig, zonder lol
Onder de grond, boven de aarde
Zonder haat, da's pas waarde
Men wenste mij niet
Er is geen mens dat mij enkele vreugde biedt
En toch voel ik me nou goed
omdat ik me met de liefde van God voedt.