Dag lieve sinterklaas en zwarte piet!!
U bent weer in het land
en dat vinden we o zo plezant!
Met uw piet en uw paard
en soms met de boot over de vaart
reist u door het land.
En verschijnt u in de krant!
U geeft de kinderen snoep
en de meisjes een hoelahoep!
De jongens zijn soms een kapoen,
maar verdienen toch een zoen!
U bent echt zeer lief
...maar niet tegen een dief!!
Wij zijn altijd flink geweest
en wanneer u deze brief leest,
liggen wij in bed
en dromen van onze nieuwe beer en pet.
We hopen dat onze schoentjes gevuld zullen zijn
met iets groots of iets kleins!
Dan zijn we u en uw pieten zeer dankbaar
en hopelijk tot volgend jaar!!