Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
geloven
het leven nemen zoals het komt
is soms moeilijk en zwaar
en dan sta je verstomt
als ze je zeggen je bent nog niet klaar
want je wil je leven veranderen
ook al heb je een doel te bereiken
en je doet het steeds weer voor al die anderen
je gaat er haast voor bezwijken
want je kan je doel
niet ontvluchten
en als je begrijpt wat ik bedoel
ga je even heel diep zuchten
ieder mens
dat doodgaat
voor Gods wens
is een mens dat eigenlijk nog bestaat
deze mensen komen terug
om hun doel te bereiken
en al keren ze weer hun rug
dan zullen ze nog een keer bezwijken
alles wordt weer
zoals het was
en iedere keer
kom je in dezelfde klas
totdat je fouten zijn verdwenen
totdat je alles hebt gedaan
je lijkt het steeds beter te menen
maar je komt uiteindelijk voor het juiste doel te staan
tja dit is mijn geloof zelf gevonden
in die ene kleine hoop
dat er nog zo'n mensen bestonden
want ik ga voor mijn geloof niet op de loop
geloven doet je leven
en laat je verder je gang gaan
alles wat je ervoor op moet geven
doet het geloof langer bestaan
je probeert het geloof soms te vergeten
en te denken dat je geen geloof kent
maar het enige wat je zeker moet weten
is wie je zelf bent
zodat je toch al ergens staat
aan het einde van het begin
en als het je enig vertrouwen baat
lees dan terug vanaf de eerste zin
Reacties op dit gedicht
Mistory vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Mistory
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
25 april 2001
Thema's:
[Verhuizing]
[obsessie]