Mijn oude wonden blijven bloeden
ik ben nu niet de persoon die ik moet wezen
Mijn hoofd en hart zijn vol van verdriet en woede
het zal tijd vergen om te genezen
Ik heb steeds nare gedachte
ik kan ze niet verdringen
Met jou zorg doet het iets verzachten
wees nie bang, ik doe geen rare dingen
Ik weet dat jij er voor mij zal zijn
blijf alsjeblieft van mij houwen
Ik wil niet alleen zijn
als ik mijn muurtje hoger op moet bouwen
Ik ga hier langzaam onderdoor
ik wil graag weer leven
En daar vecht ik voor
omdat ik mezelf weer wil geven
Alleen de tijd kan mij helen
alle wonden moeten genezen
Ik kan dit met niemand delen
ik wil graag de oude wezen
Heb tijd en geduld
en alles komt weer goed
Het is niet jouw schuld
ik ben de gene die bloed