"Kille nacht"
Samen met de wijzers van de klok
vul ik mijn uren met eenzaamheid.
Wanneer de kilte me aankruipt neemt hij jou plaats in in mijn bed.
Alleen hou ik mezelf vast,breng met me de nacht door...
De wijzers staan stil,
ze huilen met me mee,
ze weten wat ik wil........