Het regent buiten
Zijn het jouw tranen van verdriet?
Misschien, ik weet het niet
Het waait buiten
Is het een vlaag van woede?
Het zijn jouw gedachten, kwade en goede
Het zonnetje schijnt even
Is het nog een liefdesstraaltje voor mij?
Begrijp me goed, het is nu echt voorbij
Het onweert buiten
Is het een vlaag van woede?
Het zijn jouw gedachten, kwade en goede
Een regenboog verschijnt
Je wilt me even laten weten,
dat ik jou niet mag vergeten.