"Volle Zee"
Als twee rivieren komen we samen,
verder in een tijd die te snel aan ons voorbij gaat.
Gestrand op de zandbank van realiteit komen we tot elkaar.
Varend op stille wateren
spreken we uit de grond van ons hart.
Afdrijven richting volle zee
waar één toekomst als één koers zal zijn.