van jou heb ik die tijd gehouden
van jou heb ik een laatste keer mogen genieten
ik had erg veel verdriet
maar begrijpen deed jij het niet
jij gaat nooit meer uit mijn gedachten
ik zal altijd op je blijven wachten
ik denk elke avond aan jou
aan het enigste waar ik van hou....