hoi droomliefde.
ik heb you, dus wat zou de rest me nou?
ik heb 't liefste wat ik wou,
want ik heb you.
alleen maar een man, alleen maar een vrouw.
ongelooflijk, dat een mens 'n mens zó lief kan hebben,
als ik jou.
ik heb jou, dus wat zou de rest me nou?
ik heb 't mooiste wat ik wou.
ook al sta ik bij de bushalte in de kou,
ik heb 't warm, want ik denk aan jou.
ik heb jou, tot op heden alleen in m'n dromen.
jou.