Gevoelens gaan over in verlangen
Tranen rollen over mijn wangen
Als je eens wist hoe ik naar je smacht
Hoe ik terug verlang, naar die tijd
die wij samen hebben doorgebracht
Ik weet het, alles is voorbij
Je houdt niet meer van mij
Ik hoop dat mijn verdriet
over een tijdje is versleten.
En dat ik jou
misschien een beetje
een heel klein beetje
kan vergeten.........