Iedereen zegt altijd
"Je moet doen wat je zelf wil"
Toch doe ik vaak wat anderen zeggen
Dan ben ik gewoon te stil
Om me heen die ik mensen die durven
Durven hun mening te zeggen
Overal overheen roepen
Zich nergens bij neer leggen
Terwijl "Je mening zeggen" zo makkelijk lijkt...
Nou zo lijkt het dus...
Voor mensen zoals ik
Is het een hele klus
En nu heb ik dan m'n plekje gevonden
En ik heb gevonden: M'n allerbeste vriendin,
Maar nu moet ik weer alleen verder
En begin ik weer aan het begin...
~ Michelle, bij jou voel ik me fijn, Ik wil voor altijd vriendinnen met je blijven ~